Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Met behulp van een speciale lijmtechniek een plantaardige compositie maken? Kom dan naar de workshop van Marion van der Veen op zondagmiddag 20 februari ‘22 in het Bezoekerscentrum De Veenweiden in Alphen aan den Rijn.

Het heeft natuurlijk iets met bloemschikken te maken. Maar het is toch heel veel meer. Als ondergrond dient wel een glazen schaal. Daarop worden bloemblaadjes, bladeren, veertjes e.d. gelijmd. Voorbeelden van composities op de schaal zijn te bekijken. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen idee uitwerken.

Je kunt er een waxinelichtje inzetten. Je hebt dan een wel heel mooi en bijzonder windlicht. Je kunt de schaal ook gewoon voor de sier neerzetten of als fruitschaal gebruiken. De gebruikte plantaardige materialen hebben hun natuurlijke kleur, zijn dus niet geverfd en kunnen na verloop van tijd een andere kleurnuance aannemen.

 

Voorbeelden van mogelijke plantaardige composities op de schaal (foto’s Marion van der Veen)

 

Kosten en aanmelding

De workshop op 20 februari duurt van 13.30 – 16.00 uur, de kosten bedragen 25 euro p.p. inclusief schaal van 20 cm doorsnede, plantaardig materiaal, lijm en zandafwerking. Je rekent direct af met de kunstenaar.

Geef je zo snel mogelijk op via email: info@bc-deveenweiden.nl. Dan zorgt de kunstenaar voor genoeg schalen en plantaardig materiaal. Maximum 10 personen kunnen deelnemen. Vol = vol.

 

Voor overige activiteiten in en om het Bezoekerscentrum verwijzen wij u naar https://www.ivn.nl/afdeling/alphen-aan-den-rijn/activiteiten

Ga naar de bovenkant