left-2.jpg
right-12.jpg
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Vlinders (4-8 jaar) slootjes
Zondag, 16. Juni 2019, 14:00 - 15:45
Hits : 138

Op zondagmiddag 16 juni van 14.00 - 15.45 uur gaan we met de kinderen weer op zoek naar alles wat in en om de sloot leeft. En dat is heel wat: watervlo, libellenlarven, maar ook geelgerande watertorren. We hebben prachtige nieuwe schepnetjes gekocht, die we gelijk gaan inwijden. En natuurlijk maken we niet alleen rietbootjes, maar ook rietfluitjes. En welke boot blijft varen en wint de spannende race. We doen mee aan de Nationale Slootjesdagen van het IVN. 

Laatste activiteit van het seizoen

Het is al weer de laatste activiteit van dit seizoen. In september starten wij weer met het nieuwe seizoen. Binnenkort ontvangen jullie het nieuwe programma. In principe werken wij altijd op de 2e zondag van de maand. 

Wordt jouw kind Fladderaar?

Bereikt jouw kind voor 31 december 2019 de leeftijd van 8 jaar, dan is er ook de mogelijkheid om over te stappen naar de zaterdagochtend. Geef het gewoon even door en je kind kan geplaatst worden. 

Praktisch

13.45 uur - ruimte is open

14.00 uur - starten we met de activiteit

15.45 uur - eind activiteit

bijdrage in de kosten: € 2,50 per kind inclusief koffie/thee en drinken voor de Vlindertje. En je krijgt er ook nog wat lekkers bij. En omdat het de laatste keer is wordt het vast iets extra's. 

Meld je je Vlinder ook nog even bij ons aan. 

Doe je weer oude kleren aan, want de kinderen kunnen nat worden.