left-2.jpg
right-11.jpg

Voor organisaties

'de vlinder', dé perfecte locatie

om te vergaderen of iets te vieren

Ons gebouw, in de vorm van een vlinder,

DSC_0641.jpg

is links ingericht als vergader- en activiteitencentrum, rechts als expositie- en ontmoetingscentrum.  Buiten onze normale openingstijden is ons centrum te huur en veelzijdig bruikbaar. 

IMG_5644_2.jpg

 

De grootste ruimte, waar de exposities worden gehouden biedt voor recepties plaats aan zo'n 70 personen. Voor evenementen is er in theateropstelling plaats voor 50 personen.

RT-5668.jpg

Het linkerdeel is geschikt als vergader- of workshopruimte voor 15 personen, of ontvangsten van gezelschappen van maximaal 30 personen. Beide ruimten zijn voorzien van moderne audiovisuele presentatiemiddelen.

" Goed voor je groene hart "

' de vlinder' is meer dan een bezoekerscentrum.

Buiten kun je er heerlijk rondwandelen in onze heemtuin en even afstand te nemen van alle drukte.

Onze natuurtuin van 2000 m zorgt voor rust en sfeer. De tuin grenst aan het natuurgebied Zegersloot dat verder doorloopt in het veenweidengebied. Een ideale omgeving om direct naast de deur iets actiefs buiten te doen.

Alles kan in 'de Vlinder'. Nou ja, alles... Maar wel veel.

Ontvangsten, recepties, presentaties, workshops en trainingen krijgen een extra dimensie wanneer ze in deze natuurlijke omgeving worden gehouden. De locatie, natuurtuin en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor outdoor-activiteiten.

Wij kunnen feestelijke en recreatieve, maar ook bedrijfsmatige arrangementen op maat samenstellen. In samenwerking met omringende horecagelegenheden en door onze veelzijdige contacten zijn wij in staat wensen zowel voor particulieren, verenigingen als bedrijven in te vullen.

 

Meer weten wat mogelijk is ?

Interesse om bij ons iets te organiseren ?

Neem dan contact op met onze secretaris, Cees Claessen.

Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij laten snel van ons horen.