10 jaar Junis in het Bezoekerscentrum

Op 7 januari was het 10 jaar geleden dat het toenmalige SKA (Stichting Kinderopvang Alphen a/d Rijn) gebruik ging maken van het nog niet helemaal afgebouwde gebouw de vlinder voor de onderbrenging van de natuur BSO De PaddenPoel. Inmiddels heet de organisatie Junis en gebruikt die drie keer per week een dagdeel de faciliteiten van het gebouw en van de direct omgeving. Met IVN is afgesproken dat een ervaren natuurliefhebber een keer per week met een leuke activiteit invulling geeft aan het natuurkarakter van deze speciale BSO. De belangstelling voor natuurgerichte activiteiten in BSO verband is erg groot waardoor de groepen uit 20 en soms meer kinderen bestaat.
Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan hebben de stichting en IVN voor versiering van de zaal en een traktatie voor de BSO leiding en de kinderen gezorgd. Dat is als verrassing goed in de smaak gevallen.

10 jaar Junis