left-1.jpg
right-10.jpg

opening wisselexpositie 'Dromerige landschappen'

Op 23 februari heeft in het Bezoekerscentrum de opening plaatsgevonden van de expositie van kunstenares Renée Blom. Zij laat tot en met 22 april tijdens de openingsuren van het Bezoekerscentrum onder de titel 'dromerige landschappen' zien hoe zij zich met grafische technieken bij uitstek weet uit te drukken. Zij is hiervoor benaderd door Ria van Oeveren, sinds kort actief in de expositiewerkgroep. 

Reneé doet inspiratie op door zich in en buiten Nederland open te stellen voor het landschap om haar heen. Lijnen, vormen, structuur, huid, kleur en atmosfeer van de natuur laat zij op zich inwerken. “De beelden komen intuïtief tot stand, waarbij ook muziek of gedichten in belangrijke mate de stemming bepalen.” Zij maakt voornamelijk gebruik van grafische technieken: hout- en linosneden, etsen en geëtste lino’s. Veel van deze technieken zijn in de expositie te zien.
Na de opening hebben zo’n 25 personen de kunstwerken bewonderd en zijn onder genot van een glaasje en een hapje nog enige tijd gezellig bijeen gebleven.

Wisselexpo dromerige landschappen 1       Wisselexpo dromerige landschappen 2