'de vlinder'

Vergaderen of elkaar ontmoeten in een

groene sfeer ?

dat kan prima in 'de vlinder'

Ons multifunctionele gebouw, in de vorm van een vlinder, is meer dan een bezoekerscentrum. Niet alleen is het "de poort naar het veenweidegebeid" en een schoolvoorbeeld van duurzaam bouwen, buiten onze openingstijden is ons centrum voor particulieren, verenigingen en bedrijven te huur en veelzijdig bruikbaar.

Links is het ingericht als vergader- en activiteitencentrum, rechts als expositie- en ontmoetingscentrum.

IMG_4833.jpg

Om even afstand te nemen van alle drukte kun je er buiten heerlijk rondwandelen in onze natuurtuin van 2000 m. De tuin grenst aan het natuurgebied Zegersloot dat verder doorloopt in het veenweidegebied.
Een ideale omgeving direct naast de deur om even afstand te nemen, iets gezelligs of iets actiefs buiten te doen.

P1070360_-_versie_2.jpgDe grootste ruimte, waar de exposities worden gehouden, biedt voor recepties plaats aan zo'n 70 personen. Voor evenementen is er in theateropstelling plaats voor 50 personen.

IMG_1163.jpg

Het linkerdeel is geschikt als vergader- of workshopruimte voor 15 personen, of ontvangsten van gezelschappen van maximaal 30 personen.
Beide ruimten zijn voorzien van moderne audiovisuele presentatiemiddelen.

Alles kan in de Vlinder. Nou ja, alles... Maar wel veel.

Ontvangsten, recepties, presentaties, workshops en trainingen krijgen een extra dimensie wanneer ze in deze natuurlijke omgeving worden gehouden. Onze locatie, de natuurtuin en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Wij kunnen feestelijke en recreatieve, maar ook bedrijfsmatige arrangementen op maat samenstellen. Door onze veelzijdige contacten en in samenwerking met omringende horecagelegenheden zijn wij in staat allerlei wensen zowel voor particulieren als bedrijven in te vullen.

Meer weten? Neem  contact op met het secretariaat en wij zijn je graag van dienst.

Verder vind je in ons bezoekerscentrum informatie over de bijzonderheden van het veenweidegebied. Er zijn exposities, er is een bibliotheek en er zijn brochures beschikbaar van activiteiten in het veenweidegebied of om het gebied zelf wandelend of fietsend te ontdekken.

Wij organiseren samen met onze partners activiteiten en arrangementen voor een breed publiek.

Het bezoekerscentrum draait volledig op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Voor onze financiĆ«n zijn wij geheel afhankelijk van bijdragen van particulieren, private - en publieke organisaties.