IVN Lezing en excursie over korstmossen

De natuur is nog in winterrust, maar toch zijn er merkwaardige dingen te zien. Wie kent niet die vlekken op stoep, muur of boom? Groen, grijs of oranjegeel. Dat kunnen korstmossen zijn. Op dinsdag 19 februari wordt uitleg gegeven over korstmossen en de wondere wereld die daarachter schuil gaat. De avond begint om 20.00 uur in het Bezoekerscentrum. Daarna, op zondag 24 februari, om 14.00 uur, worden korstmossen buiten eens goed gaan bekeken. De locatie van 24 februari wordt bekend gemaakt bij de lezing. IVN-leden/donateurs betalen € 4 (incl. bijbehorende excursie). Niet-leden/donateurs betalen € 6. De presentatie is incl. koffie/thee. Aanmelden bij Liesbeth Bos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0612883574.

W ivn.nl/alphenaandenrijn

F facebook.com/ivn.alphenaandenrijn.nl