Vrienden

Wij willen vrienden maken

Vrienden van de Veenweiden zijn instanties, bedrijven en particulieren die zich verbonden voelen met een duurzame beleving van het veenweidegebied in het Groene Hart. Zij dragen Stichting Bezoekerscentrum De Veenweiden en ‘de vlinder’ een warm hart toe.  Deze betrokkenheid komt tot uiting door het schenken van goederen of geld, of door het doen van vrijwilligerswerk.

Onze kring van vrienden en vriendinnen kan nooit groot genoeg zijn! Vandaar onze vraag of je onze vriend of vriendin wilt worden.

Laat je groene hart spreken...

Vind je ons werk belangrijk en wil je ons daarom steunen? Word dan vriend van de veenweiden !
Dat kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Bezoekerscentrum De Veenweiden is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), waardoor donaties en financiële bijdragen fiscaal vriendelijk verrekenbaar zijn.