Wat doe je met een lading schelpenzand voor je voordeur ?

Zaterdag 14 maart moesten we NL Doet tengevolge van de coronamaatregelen helaas tot een latere datum uitstellen.
De vrijwilligers die zich voor de grote voorjaarsklus in onze tuin aangemeld hadden konden gelukkig op tijd geïnformeerd worden. Ze waren allen gerust dat deze actie verschoven werd.

Maar, wat te doen met de bestelde lading schelpenzand die al op het voorpleintje gestort was ?
Goede raad is duur. Beter is het met een klein clubje, met voldoende afstand tot elkaar en in de buitenlucht de armen extra uit de mouwen te steken.
Dus de kartrekkers van onze tuinploeg Eline en Joost, aangevuld met de onvermoeibare Pieter, aan de slag om de schelpen over de paden uit te rijden.
Best een stevige klus, maar wát een leuk werk zoals ze zeiden waar ze vast met z'n drieën hier en daar een spierpijntje  aan over gehouden hebben.

En het resultaat mag er zijn. Kijk maar !

image1.jpegimage4.jpegimage8.jpeg