Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Het Boomkwekerijmuseum is weer open !
Woensdag, 8. Juli 2020, 10:00 - 16:30
Hits : 158

Vanaf 8 juli is het Boomkwekeriijmuseum in Boskoop weer open!

beeldmerk_2020-1.png

Het Boomkwekerijmuseum is uniek. Geen ander museum in Nederland geeft zo’n mooi en interessant beeld van de geschiedenis van de boomkwekerij.

Ook uniek is dat het museum uitsluitend wordt geleid en geëxploiteerd door vrijwilligers. Die vrijwilligers doen dat vol overgave, ieder vanuit zijn of haar eigen kwaliteiten en interesses.
Zonder hen zou het museum niet kunnen bestaan. Die inzet is zo bijzonder dat voor één keer afgeweken is van de regel dat elke tijdelijke expositie groengerelateerd moet zijn.
De nieuwe tijdelijke expositie biedt creatieve vrijwilligers van het museum een podium, waarvan dankbaar gebruik is gemaakt.
U kunt genieten van schilderijen, tekeningen, quilts, foto’s, sculpturen, keramiek en zilversmeedwerk.

Uiteraard is het museum coronaproef.
Dat betekent onder andere dat u in principe niet zonder afspraak kunt binnenlopen, maar eerst even moet bellen voor een afspraak : 0172-217756.

Openingstijden: dinsdag 13.30- 16.30 uur; woensdag t/m zaterdag 10.00 – 16.30 uur