Bezoekerscentrum De Veenweiden huren

Zoekt u in een groene omgeving ruimte voor een vergadering, presentatie, training of cursus? Buiten de openingstijden voor het publiek is het bezoekerscentrum te huur voor bijeenkomsten van kleinere groepen. Dit laatste heeft alles te maken met de huidige Corona-maatregelen.

De linkerzaal is geschikt voor een vergadering, workshop of lezing van 6 tot 10 personen en is daarvoor passend ingericht. In de rechterruimte, die als expositie- en ontmoetingscentrum dient, kunnen 4 personen vergaderen aan een robuuste tafel in een geheel vernieuwde omgeving. In de tuin rond ons gebouw zijn veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Voordeel van bijeenkomen in ons centrum is, dat u voor een frisse neus in de pauze even naar de Zegerplas of naar het Prinses Irenebos kunt lopen. Dat laatste is aangelegd in 2020 en bestaat uit een Voedsel-, een Bijen- en een Klimaatbosje. De drie onderdelen zijn met elkaar verbonden door schelpenpaden en een Bomencirkel. Verder kunnen wij – als u dat wilt – uw gezelschap een korte presentatie geven waarvoor wij ons inzetten. Tevens leggen wij u graag uit wat de sterke punten van ons gebouw zijn, dat qua duurzaamheid en energiebesparing een voorbeeld is van een 12 jaar geleden ingeslagen weg.

In samenwerking met ons omringende horecagelegenheden is voor een hapje, een drankje of een lunch te zorgen. Ook kan de groep bij één van de restaurants de bijeenkomst informeel voortzetten.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier en wij informeren u over de mogelijkheden.