Meer weten over het verleden, heden en toekomst
van de Rijn- en Veenstreek?

Het landschap in de Rijn- & Veenstreek is uniek in zijn soort. Het is door de eeuwen heen door de mens gemaakt en is vandaag de dag nog steeds aan verandering onderhevig. Steeds past de mens zijn omgeving aan de maatschappelijke wensen en/of de veranderende technische mogelijkheden van de tijd aan. Nieuwsgierig naar het verhaal, het heden en de toekomst van de Rijn & Veenstreek? Boek dan met uw groep een speciale ontvangst in het Bezoekerscentrum De Veenweiden.

Laat u informeren over de ins-en-outs van de Rijn- & Veenstreek. Én ontdek in het bezoekerscentrum aan de hand van de vaste expositie hoe je de bijzondere waarden van natuur en landschap zelf kunt ontdekken en beleven.

Buiten de openingstijden voor het publiek en de bezetting van het centrum door BSO De Paddenpoel van onze partner Junis Kinderopvang is De Veenweiden voor dit speciale groepsarrangement te reserveren op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmorgen van 10.00 – 12.00 uur. Tevens bent u van harte welkom op vrijdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.

De kosten voor dit speciale groepsarrangement bedragen € 5,00 p.p. Reservering kunt u insturen via ons contactformulier of mailen naar info@bc-deveenweiden.nl. Als u wilt kunt u nog aanvullende afspraken maken om uw bezoek bijvoorbeeld af te sluiten met een hapje en drankje voor een geringe meerprijs.

Vanzelfsprekend is deze speciale ontvangst tevens te koppelen aan een bezoek van de Molenviergang Aarlanderveen of een fietstocht door de streek. Een door u zelf te regelen lunch bij Restaurant Bij Hen of Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi is natuurlijk ook niet te versmaden.