Disclaimer

Aansprakelijkheid

Bezoekerscentrum de Veenweiden streeft er naar om de bezoeker zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Bezoekerscentrum de veenweiden aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op deze website

Privacy

Bezoekerscentrum de Veenweiden respecteert de privacy van alle bezoekers van deze website. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door Bezoekerscentrum de Veenweiden zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.

Copyright

Niets van deze website mag zonder toestemming van Bezoekerscentrum de Veenweiden worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik betreft.