Wist u dat vogels van binnen minstens zo bijzonder zijn als aan de buitenkant? En dat dit ook voor veel planten geldt? Meer weten en zien? Kom dan de komende weken naar het Bezoekerscentrum De Veenweiden, waar een tipje van de sluier wordt opgelicht.

Nadere inkijk

Op 4 oktober is de kunstenaar zelf aanwezig en presenteert hij een nadere inkijk rond zijn röntgenopnamen. Met een korte video – die in zijn studio is gemaakt – geeft hij een demonstratie van zijn werkwijze. Daarbij wordt de röntgenstraling vervangen door UV-straling.
Verder zal hij bij een aantal röntgenfoto’s wijzen op speciale röntgentechnieken die hij toepast. En op bijzondere eigenschappen bij dieren. Die zijn normaal niet zichtbaar maar dankzij de eigenschappen van röntgenstraling wel.

Aanmelding

De presentatie is ook zeer geschikt voor jongeren. De toegang is gratis, maar gezien de corona-maatregelen dienen belangstellenden zich wel aan te melden. Er is een presentatie om 14.00 uur en om 15.00 uur. Per presentatie kunnen maximaal 8 personen deelnemen. Geeft u zich zo snel mogelijk op via info@bc-deveenweiden.nl met naam, aantal personen en welk tijdstip uw voorkeur heeft. Wij delen u in op volgorde van aanmelding. U krijgt hiervan een bevestiging. U vindt het bezoekerscentrum De Veenweiden aan de Burg. Bruins Slotsingel 15 in Alphen aan den Rijn.