Laden Evenementen

Tijdens je vakantie of gewoon in het weekend, op een mooie plek, een korte schets maken? Geef je op voor de workshop, die van Willem van Weerdhuizen op zondagmiddag 5 september in het Bezoekerscentrum De Veenweiden in Alphen aan den Rijn.

“Er gaat een wereld voor je open”, aldus de Nieuwkoopse kunstenaar “Alles om je heen begint te leven. Wie durft dit? Je zult versteld staan van je zelf. Heb ik dat gemaakt!!?”

Theorie en praktijk

Hoewel je in een middag niet alles kan leren, wil Van Weerdhuizen je toch de eerste beginselen van het schetsen bijbrengen. Er wordt eerst binnen na een korte introductie aan de slag gegaan met tekenen en schilderen. Na zo’n 1,5 uur ga je, als het weer het toelaat, met zijn allen met de kunstenaar naar buiten om op een mooi plekje in het zogeheten IreneBos op aquarelpapier het geleerde in de praktijk toe te passen. En wie weet, ga je aan het eind van de middag met een ‘kunstwerk’ naar huis.

Aanmelding

De workshop duurt van 13.30 – 16.30 uur. De kosten bedragen 25 euro p.p., inclusief materialen, zoals papier, verf, gebruik kwasten en potloden. Inlijsten is mogelijk tegen kostprijs. Je rekent dit alles direct ter plekke af met de kunstenaar. Geef je zo snel mogelijk op via email: info@bc-deveenweiden.nl, dan zorgt de kunstenaar voor voldoende materiaal. Maximaal 10 personen kunnen deelnemen, dus vol=vol.

Ga naar de bovenkant